Romanian Copy Writer

Home » chestii diverse » Isi pot oameni imbunatati genetic coeficientul de inteligenta / Tehnologie

Isi pot oameni imbunatati genetic coeficientul de inteligenta / Tehnologie

The best deal for you

Purchase and download JEmbedAll, the best Joomla native extension for you!
May 2014
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 262 other subscribers

Teoretic da, dar… Pentru că trebuie să fie un dar, nu? Dacă răspunsul ar fi un simplu și banal da, fără nici o problemă din punct de vedere tehnologic, științific, moral sau legal, atunci probabil ai citi aceste rînduri aflat undeva pe orbita planetei, în oricare dintre punctele Lagrange, ori într-una dintre coloniile de pe Lună sau de la suprafața planetei Marte, folosind ceva dispozitiv ultrasofisticat la care probabil nici n-ai fi în stare să te gîndești în aceste momente. Însă pînă a obține acel banal da sînt unele probleme de trecut.

Dar hai să o luăm de la început, bine?

Putem (la nivel de specie și tehnologie) face modificări genetice unei ființe vii (plante și animale) prin intermediul retrovirușilor și nu numai, și în multe situații o facem deja la scară industrială. Organismele Modificate Genetic (faimoasele OMG-uri) sînt fie accceptate, fie blamate și acuzații de tot felul. Dar producerea de asemenea mutații controlate de om sînt ilegale în (probabil) cea mai mare parte a țărilor care au tehnologia capabilă de așa ceva.

Mai multe aici: Isi pot oameni imbunatati genetic coeficientul de inteligenta / Tehnologie / Felia mea de internet / Oradea, Bihor, Romania.

Etichetele:inteligenta, genetic, genom, uman, tehnologie, Organisme Modificate Genetic, modificare, genomul uman, mutatie


Leave a comment