Romanian Copy Writer

Home » search engine optimization » SEO si serviciile de scriere de continut

SEO si serviciile de scriere de continut

The best deal for you

Purchase and download JEmbedAll, the best Joomla native extension for you!
July 2011
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 256 other subscribers

Am observat deseori că multe pagini web (în special cele românești, zona în care ne derulăm cea mai mare parte a activității) au foarte puțin conținut sau chiar aproape deloc. Optimizarea pentru motoarele de căutare de pe pagină și în afara acesteia pot fi bune sau chiar excelente, dar lipsa de conținut este un pas înapoi, mai ales cînd motoarele de căutare ca Google pun accent pe unicitatea conținutului.

Nu este o practică nouă de a vă îmbunătăți pagina cu conținut unic, dar o mulțime de oameni nu știu încă despre acest lucru: ei consideră că a crea o pagină web este suficient, iar cu puțină întreținere și actualizare a informațiilor de ea vor fi primii pe Google, Yahoo și Bing în lista de rezultate. Asta este greșit, iar întreținerea și actualizarea site-ului și a conținutului lui trebuie să fie continue pentru a fi și, mai ales, pentru a rămîne pe prima pagină în lista de rezultate.

Vă oferim servicii de scriere (completare) de conținut pentru a vă îmbunătăți calitatea site-ului eeb. Articolele sînt dedicate activității voastre și produselor/serviciilor pe care le oferiți. Contactați-ne pentru a vă face o ofertă bună.

Articol preluat de aici.


Leave a comment